Tüm dünyada bayan giyim modasının yönünü belirleyen yeni sezon dünya modası modellerini dunyamodasi.net' ten takip edebilirsiniz.

Bebek Odaları İçin Tavsiyeler

12 Aralık 2013 tarihinde eklendi, 1.135 kez okundu.

Birçok anne adayları bebekleri için masallardaki gibi bir oda olsun isterler ve hayal ederler. Ancak çoğu zamanlarda bu hayaller bebek o odalarda yaşamaya başladığında düşündüğünüz modeller bazı zamanlarda hiç de pratik çözümler sunmaya bilir. İşte evinize yeni ve minik misafirinizin gelmesinden önce odasında yapmanız gerekenlerle ilgili olarak bazı ipuçları.

Ne kadar güzel ve şık gözükürse gözüksün bebek odasına oldukça fazla bebeksi oyuncaklar ve objeler ve renkler ile doldurmayın. Çocuklarınız anaokuluna gidene kadar ve başladığında o odadaki bu açık pembe ve mavi tonları biraz garip kaçmaya ve gelmeye başlayabilir. Duvar renklerini rafları ve mobilyaları her yaşa uygun olarak renklerden seçmeye çalışmalısınız. Aynı zamanda da tozpembe duvar kâğıdı yerine artık bebek aksesuarları ile de bu duyguyu verebilirsiniz. Bebekleriniz ise beşiklere sığmayacak kadar büyüdüklerinde kullanması ve yatması için küçük bir karyola da almayı unutmamanız gerekmektedir. Bu aşamalarda en kullanışlı ve yeni bebek odası modellerini de sizler için bir araya getirdik.

Sponsorlu Bağlantılar
Bebek Odaları İçin Tavsiyeler Konusuna 1 Yorum Yapıldı
  1. yasemin turna diyor ki:

Bebekleriniz ise beşiklere sığmayacak kadar büyüdüklerinde kullanması ve yatması için küçük bir karyola da almayı unutmamanız gerekmektedir o günler gelsinde küçük karyola alırız : )

Sayfa başına git