Tüm dünyada bayan giyim modasının yönünü belirleyen yeni sezon dünya modası modellerini dunyamodasi.net' ten takip edebilirsiniz.

Doğtaş Yemek Odası Takımları Ve Fiyatları

3 Kasım 2014 tarihinde eklendi, 1.387 kez okundu.

Doğtaş Yemek Odaları

Ev dekorasyonu konusunda evini yenileyen veya yeniden yemek odası takım almak isteyenlerin tek adresi Doğtaş mobilyadır. Büyük davetlerin keyifli sohbetlere dönüştüğü ziyadesiyle yemek yenildiği sofralar muazzam yemek takımları sayesinde yapılır. Yemeği yediği yerin ihtişamı o yemeği daha lezzetli kılar.

Evinizin dekorasyonuna göre etkileşim gösterip tamamlayıcısı olucak olan yemek odası takımları için doğru seçim yapmak her zaman zor olduğu kadar keyifli bir iş olmuştur. İhtiyaçlarınızın bütçesini ve nasıl bir yemek odası takımları kalite/fiyat ekseninde değerlendirilmeye alıcılar tarafından belirlenir ve özenli bir seçim yapılır.

Doğtaş, verdiği şıklığın karşılığını cebinizi yakmadan her bütçeye uyacak şekilde tasarlıyor ve evlerinizi yemek odaları ile kuşatıyor. Sanat eseri tadında üretilen mobilyalar yemek odası takımlarından ziyade renginden detaylarına kadar evlerinizi büyüleyici bir atmosfere dönüşüyor. Hizmetleriyle beğeninizi kazanmış olan Doğtaş, konseptleri ve gözü yormayan mobilya setli anlatımlarıyla kesinlikle evleriniz için biçilmiş kaftan olduğunu mağazaları ziyaret ederek görebilirsiniz. Durun, hatta burada yayınlayacağımız galeriyle de görebilirsiniz.

Fiyatlandırma politikasında esnek tablolar çizen Doğtaş, evlerini döşemek isteyenlere büyük kolaylıklar sağlıyor. İşte bunlardan bazıları şöyledir;

Doğtaş Yemek Odası Takımları Fiyatları

İşlevsel ürün hizmetleri sunan Doğtaş,en çok popüler olan ürün gruplarından açılır kapanır yemek masası modelleri sayesinde büyük yemek davetlerine çözümü kolay portatif seçenekler göstermektedir. Günümüzde evlerin gitgide küçülmesi bizleri fonksiyonel eşya almaya sürüklüyor bu nedenle, evinizde çok yer kaplamayacak mobilyaları tercih ederek rahatlığın ve konforun keyfini çıkarmaktadırlar..Mobilyanın öncelikle modern görünümü altında kendi zevklerinizi ortaya koyan farklı dekorasyonlarla değişiklik yaratabilirsiniz. Yemek odası dekorasyonunda yeni fikirlerin olduğu sıra dışı ve farklı tarzda dekorasyonlara da rastlamak mümkündür.

Düşlerinizi yakalamaya çok yakın olan Doğtaş 2015 Yemek Odası Modelleri konseptleri ile alıcıları için göz kamaştırıyor. Doğtaş Trend Collection ile orta hacimli bütçelere uygun fiyatlarla işlevsellikten ödün vermeden ambiyanslar yakalamanın mümkün olduğu bir seri üretmiş. Seriye yeni katılan Brenda, Noble ve Viano yemek odası takımı nostalji havasını pastel tonlarla ortaya koyup kullanıcılarını şaşırtmayı başarıyor. İşte bazı ürünlerinin fiyatları şöyledir.

Doğtaş Noble Yemek Odası 8.550 TL
Ceviz kaplama marküteri tekniği
Kapaklarda ve yemek masası üst tablasında dama şekli uygulanarak kazandırılan hareket
Tüm modüllerde, kapaklardaki açma detayı ile sağlanan karakteristik özellik
Çekmecelerde bas aç mekanizması ve tandem ray kullanımı
Kapaklarda yavaşlatıcılı menteşeler
Konsol çekmecesindeki aksesuarlık ile sağlanan kullanışlılık
İki farklı orta sehpa seçeneği
Açılır yemek masası
İki modülden oluşan TV Ünitesinin üst modül arkalığında led aydınlatma kullanımı

Flat Yemek Odası 4.235 TL
keskin hatlarla tatlanan mekânlar için
Bir Doğtaş “Exclusive Design” tasarımı
Sektörde ilk kez 7 yıl garantili
Milano ceviz, hardal, koyu gri ve kumtaşı renklerini ustaca kombine eden, temiz hatlarla bezeli yemek odası takımı
Üst yüzeyi camlı özel tasarım yemek masası ve onu mükemmel tamamlayan sandalyeleriyle göz alıcı bir model
Spot ışıklarla aydınlanan füme cam kapaklı vitrin modülü
Konsol modülünde sürgülü yüzey altına yerleştirilen kaşıklık bölümü
Takımdaki modülleri daha da özel hale getiren profil çerçeveli kapak ve klapa kullanımı
Tamamı tandem ray ve özel frenli sessiz menteşelerle donatılan kullanıcıdostu modülle

Doğtaş Private Yemek Odası 4.170 TL
Bir Doğtaş “Exclusive Design” tasarımı
Sektörde ilk kez 7 yıl garantili
London time ash ve çöl beyazı renkleriyle kombinlenen modern tasarım
Özel tasarlanmış poliüretan kalıp sayesinde kaliteli ve dayanıklı sandalyeler
Çekmece ve kapaklı dolap tasarımlarıyla kullanım avantajı sunan geniş hacimli konsol
Doğal mermer görünümlü estetik yüzey / Konsol-Masa-Tv Ünitesi
Inox kaplamalı yüksel metal ayaklar / Konsol

Doğtaş Bolero Yemek Odası 3.930 TL
Sunduğu Çözümler İle Hayat Kolaylaştıran Bir Tasarım….
Yemek Masası, Boy Kapaklı Vitrin, Cam Kapaklı Vitrin, Şifonyer, 2 Kapaklı Alçak Modül, TV Standı, Orta Sehpa ve Sandalye modüllerinden oluşmaktadır.
2 farklı modülün birleşmesi ile oluşan konsol modülü hem dar mekanlar da hem degeniş mekanlar da kolayca kullanılmaktadır.
Modena ve Kumtaşı ile modern bir görüntü sağlanmıştır.

Doğtaş Yemek Odası Takımları Nelerdir

Doğtaş’ın kullanışı ve tarzı açısından ilgililerine bir diğer konumuz olan http://www.dunyamodasi.net/2014-dogtas-salon-takimlari-ve-oturma-grubu-modelleri.html  yazımızı sizlerle bir kez daha paylaşıyoruz.

Sponsorlu Bağlantılar

Henüz yorum yapılmamış.